Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


AVERTISMENTUL dur al Budapestei pentru guvernele europene

Postat la: 02.12.2016 - 10:54 | Scris de: Ziua News

0

Guvernele care nu sunt în stare să înţeleagă faptul că oamenii se opun migraţiei vor fi în cele din urmă înlăturate de la putere, a declarat vineri premierul ungar Viktor Orban, informează MTI, conform agerpres.

'Aceasta se întâmplă acum în Europa, pas cu pas. De fapt, la fel s-a întâmplat şi în Statele Unite', a declarat Orban la postul public de radio, referindu-se la alegerea lui Donald Trump în funcţia de preşedinte al SUA.

Citete şi: Reacţia vehementă a Teheranului, după ce Congresul american a prelungit sancţiunile

Totodată, Viktor Orban a salutat o decizie de miercuri a Curţii Constituţionale, potrivit căreia poate revizui măsurile Uniunii Europene pentru a evalua dacă acestea încalcă suveranitatea Ungariei sau aduc atingere identităţii sale. Orban a spus că decizia curţii îi va fi de 'imens ajutor' în 'lupta cu Bruxellesul' pe tema migraţiei.

Curtea Constituţională a decis tranşant că, pornind de la Constituţie, guvernul are dreptul şi obligaţia să protejeze identitatea naţională şi constituţională a ţării şi interesele de bază, a spus Orban. 'Nimeni în afară de noi nu poate decide alături de cine (dorim) să trăim', a mai declarat prim-ministrul ungar.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE