Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Avioanele F-16 vor fi vedeta paradei militare de Ziua Naționala

Postat la: 30.11.2016 - 16:54 | Scris de: Ziua News

0

Aeronavele multirol F-16 vor fi principala noutate cu care Armata Română va veni la parada militară de 1 Decembrie, ce urmează a avea loc anul acesta la Arcul de Triumf după o pauză de doi ani, timp în care a fost organizată în Piața Constituției.

169a9d3c-c3ad-4d54-84d1-a0a7aa3b24d4

Potrivit Ministerului Apărării Naționale, dincolo de cele șase avioane F-16 Fighting Falcon, la defilare mai poate fi admirată noua ținută de luptă a Armatei Române care va intra în dotare în anul 2017.

De asemenea, vor fi putea fi văzute în premieră la parada de 1 Decembrie vehiculele de evacuare medicală ale Forțelor terestre, construite pe platforma MLI-84.

Defilarea de anul acesta va fi oferi ocazia Forțelor pentru Operații Speciale (FOS) de a-și prezenta noile motociclete Enduro MT 230 intrate de curând în dotare. Aceste motociclete sunt folosite pentru misiuni specifice ce presupun un mare grad de mobilitate.

Tot în 2016 au intrat în dotarea FOS și vehiculele Rangers Polaris 6x6, folosite pentru acțiuni de căutare, salvare, evacuare și cercetare în teren accidentat. Și ele vor putea admirate de 1 Decembrie, la Arcul de Triumf.

AGERPRES/(AS — autor: Cătălin Alexandru, editor: Karina Olteanu, editor online: Anda Badea)

Citește și:

Peste 3.000 de militari și specialiști din MApN, MAI și SRI vor defila în București pe 1 Decembrie

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE