Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Barack Obama a jucat o partida de golf in Biroul Oval cu actorul Bill Murray - VIDEO

Postat la: 12.12.2016 - 23:14 | Scris de: Ziua News

0

Cu câteva săptămâni înainte de sfârșitul mandatului său, Barack Obama continuă să promoveze reforma sistemului de sănătate din Statele Unite, în condițiile în care succesorul său, Donald Trump, a anunțat în timpul campaniei prezidențiale că dorește să elimine "cât mai curând posibil" legea privind asigurările de sănătate.

Obama a jucat o partidă de golf în Biroul Oval cu actorul Bill Murray, într-un concurs ''improvizat'' ca pretext pentru a promova "Obamacare", faimoasa și uneori criticata reformă a sistemului de sănătate pusă pe picioare de președintele care își petrece ultimele zile la Casa Albă.

Citește și: SUA sunt în plin SCANDAL ce poate EXPLODA: Anunțul făcut de Casa Albă și care vizează Rusia

În timp ce joacă golf, cu ajutorul unui... pahar, actorul se plânge de o durere la genunchi. "Totul e în regulă?", se neliniștește președintele. "Ați consultat pe cineva?", întreabă el. Conversația se orientează spre o promovare a "Affordable Care Act", cunoscut mai bine sub numele de "Obamacare".

Președintele ales, Donald Trump, l-a numit la sfârșitul lunii noiembrie ca ministru al sănătății pe Tom Price, un oponent feroce al Obamacare. "Este extrem de calificat pentru a duce cu bine la îndeplinire angajamentul nostru de a abroga și înlocui Obamacare pentru a oferi tuturor americanilor o asigurare de sănătate la prețuri accesibile", a declarat Donald Trump, conform Agerpres.

Reforma Obamacare a vizat reducerea numărului de americani lipsiți de asigurare de sănătate, instituind un sistem de polițe de asigurare finanțate de stat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE