Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Basescu despre platforma lui Cioloș: Nu am vazut ceva mai ridicol; este demagogica, fara resurse

Postat la: 18.10.2016 - 22:54 | Scris de: Ziua News

0

Președintele PMP, Traian Băsescu, afirmă că platforma România 100 lansată de premierul Dacian Cioloș este ''demagogică'', ''fără resurse'', iar cele 10 principii sunt aceleași cu cele ale PPE și ale socialiștilor europeni.

f2712829-e1fe-49b0-bd00-3dd16ca03404

"M-am uitat pe această platformă, nu am văzut ceva mai ridicol pentru cineva care vrea să fie prim-ministru. Este un decalog acolo, cu 10 principii. Le găsim... Intrați pe platforma politică a PPE și pe platforma politică a socialiștilor europeni și veți găsi toate cele 10 principii, exprimate mai mult sau mai puțin la fel", a spus Băsescu, marți, la postul B1 TV.

El a susținut că Dacian Cioloș are o platformă de om politic. "El are o platformă de om politic. Ori, într-o platformă de guvernare eu vreau să știu ce face cu prioritățile: educația, sănătatea, natalitatea — sunt trei probleme fundamentale fără de care România se scufundă peste 20 de ani. (...) Vreau să știu: partidele care vor guverna din decembrie își însușesc ce? Câți bani se vor aloca? (...) Mi-a servit o platformă politică. Demagogică, fără resurse. Gândiți-vă că această platformă este oglinda premierului. Premierul care are toată informația. Nu există om în România care să fi putut face o platformă de guvernare. El ar fi putut face o platformă de guvernare, nu o platformă politică, pentru că el nu este partid politic, Cioloș", a punctat Băsescu.

Premierul Dacian Ciolos a lansat luni seara Platforma România 100, o platformă care trece în revistă 10 principii "ale unei guvernări pentru cetățeni", însoțite de mai multe proiecte naționale despre care prim-ministrul în funcție crede că "ar trebui continuate sau începute de guvernul viitor".

AGERPRES/(A/AS — autor: Alina Novăceanu, editor: Cristina Tatu, editor online: Ada Vîlceanu)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE