Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Berlusconi spera ca Sorrentino sa realizeze un film despre el care "sa nu fie un atac la persoana"

Postat la: 23.10.2017 - 01:55 | Scris de: Ziua News

0

Fostul premier italian Silvio Berlusconi și-a exprimat speranța ca viitorul film al cineastului italian Paolo Sorrentino, inspirat din viața sa, să "nu fie o agresiune politică la adresa lui", relatează EFE.

e603b3e8-b6f7-4130-8058-6700923f3a1a

Liderul partidului conservator Forza Italia a declarat mass-media că a auzit "zvonuri ciudate" legate de acest film biografic, dar că are încredere că nu va fi un atac la persoana lui.

Paolo Sorrentino, laureat cu un premiu Oscar în 2014 pentru 'La grande bellezza', este implicat în filmările acestui lungmetraj care se va numi 'Loro' ('Ei', în italiană) în care actorul Toni Servillo va interpreta rolul lui Berlusconi.

Ziarul italian Corriere della Sera a publicat declarațiile acordate de Sorrentino unui post de televiziune britanic în care regizorul a mărturisit că este tentat să transpună complexitatea lui Berlusconi și aspectele legate de personalitatea sa.

"Lumea are o idee despre Berlusconi ca persoană foarte simplă, dar l-am studiat și am înțeles că este mult mai complex. Mi-ar plăcea să pot descrie complexitatea acestui personaj. Sunt interesat de omul din spatele politicianului. Nu mă interesează aspectele politice", a precizat Sorrentino.

Este al doilea film al lui Sorrentino dedicat politicii după 'Il Divo', un portret acid realizat în 2008 despre fostul politician Giulio Andreotti, care a fost de șapte ori prim-ministru al Italiei.

Medusa, casa de producție controlată de Berlusconi, a cofinanțat ultimele proiecte cinematografice ale lui Sorrentino, precum 'La grande bellezza' și 'Youth'.

AGERPRES/(AS — editor: Mihaela Nicolaescu, editor online: Adrian Dădârlat)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE