Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Boris Johnson: Brexit inseamna sa ținem sub control imigrația

Postat la: 01.12.2016 - 17:25 | Scris de: Ziua News

0

Secretarul britanic pentru afaceri externe, Boris Johnson, a afirmat joi că planul Marii Britanii de a ieși din Uniunea Europeană are drept scop principal controlul imigrației, scrie Reuters.

28518435-9d22-44a0-bbf0-cb76b38875b6

Conform SkyNews, Johnson le-ar fi spus mai devreme ambasadorilor a patru state UE că, personal, el ar fi în favoarea liberei circulații în interiorul blocului.

Premierul Theresa May a spus că votul britanicilor de la 23 iunie a fost un mesaj că libera circulație a cetățenilor UE nu poate continua fără schimbări.

În holul unui hotel din Roma, unde Johnson participă la o conferință organizată de Ministerul italian de Externe, oficialul britanic a spus că a vorbit cu ambasadorii UE despre Brexit și că le-a spus că Marea Britanie părăsește Uniunea tocmai pentru a ține mai bine sub control imigrația.

"Am spus foarte clar acelui grup de ambasadori, cred că la micul dejun, că imigrația a fost un lucru bun pentru Marea Britanie din multe puncte de vedere, dar că a scăpat de sub control și că trebuie să preluăm din nou controlul", a spus Johnson.

A intrat apoi în lift, fără să răspundă direct la întrebarea dacă, personal, susține într-adevăr libera circulație. "Să recâștigăm controlul, de aceea părăsim Uniunea Europeană!" a mai strigat oficialul britanic înainte să se închidă ușile.

AGERPRES/(AS — editor: Ana Maria Luca, editor online: Anda Badea)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE