Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Calin Popescu Tariceanu, reacție INCENDIARA la stenogramele cu Kovesi

Postat la: 19.06.2017 - 13:15 | Scris de: Ziua News

0

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a avut o reacție virulentă la înregistrările cu procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi. Tăriceanu susține că aceste înregistrări arată ceea ce spunea el de foarte mult timp și anume că DNA face justiție selectivă, doar pentru trofee politice.

”Aceste înregistrări confirmă ce spun de doi ani: că în România în domeniul Justiţiei avem grave deparaje de la lege, avem de-a face cu o justiţie selectivă, o vânătoare de lideri politici, nu funcţionează prezumţia de nevinovăţie.

Aş vrea să subliniez care pare să fie obiectivul principal al şefei DNA: vânătoarea de figuri politice importante, cu impact media, să amplifice percepţia asupra României de corupţie generalizată. Pe de altă parte, insatisfacţia că au scăzut numărul cauzelor. Se face o justiţie nu calitativă, ci cantitativă.

Se pune întrebarea asupra modului de gândire a acestei persoane, care ar trebui să fie una echilibrată, să aibă legea în mâna dreapta şi să nu ţină cont de ce ar trebui să răspundă la anumite comenzi care vin de afară, pentru a raporta noi şi noi succese”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE