Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Caz REVOLTATOR: Asistenta care și-a omorat copilul, achitata

Postat la: 30.11.2016 - 07:14 | Scris de: Ziua News

0

Arabela Şaran (31 de ani) acuzată că şi-a ucis copilul pe care abia îl născuse în noaptea de Anul Nou, a primit sentinţa, la aproape un an de la începerea anchetei, informează Adevărul.

Ședința CSAT s-a încheiat. Președintele urmează să susțină o declarație de presă la 14.00


Tribunalul Hunedoara a pronunţat sentinţa în dosarul tinerei asistente medicale, acuzată că şi-a ucis pruncul şi l-a aruncat în tomberon. Rezultatele expertizei medico-legale dispuse în cauză au contat în decizia luată de magistraţi. Arabela Şaran a fost achitată, pe motivul existenţei unei cauze care înlatură caracterul penal al faptei.

„Instanţa dispune schimbarea încadrării juridice a infracţiunii de omor calificat în infracţiunea de ucidere a nou-născutului de către mamă. Achită pe inculpata Şaran Arabela Maria, pentru infracţiunea ucidere a nou-născutului de către mamă. Constată că inculpata a fost reţinută şi arestată preventiv de la data de 5 ianuarie 2016 până la data de 7 iulie 2016. Constată calitatea de mijloc material de probă a obiectelor înscrise la poziţia 2/2016 din Registrul mijloacelor materiale de probă aflat la Tribunalul Hunedoara. Dispune ca suma de 660 Ron reprezentând onorariu expertiză să fie achitată din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”, a informat Tribunalul Hunedoara.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE