Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Ceremonie emotionanta in Piata Ovidiu. Repatrierea, din Afganistan, a Batalionului 341 Infanterie Constanta (galerie foto)

Postat la: 21.03.2017 - 11:09 | Scris de: Ziua News

0

Astăzi, 21 martie, în Piaţa Ovidiu, se desfăşoară ceremonia de repatriere din teatrul de operaţii din Afganistan a Batalionului 341 Infanterie „Constanţa”, care a participat la misiunea Nato Resolute Support (RS).
 
Misiunea „Rechinilor Albi”, desfășurată cu un efectiv de 420 de militari, în perioada august 2016 – martie 2017, a constat în securizarea aeroportului Kandahar şi a personalului RS dislocat în această bază militară, în scopul asigurării protecţiei Forţelor de Coaliţie şi a operaţiilor executate de echipele de consiliere şi asistenţă (Security Force Asistance – SFA), se preciza într-un comunicat remis ZIUA de Constanţa.
 
Batalionul a primit denumirea onorifică „Constanţa” în luna octombrie a anului 2010, iar pentru misiuni internaţionale folosește titulatura „Rechinii Albi”.

Dintre cei prezenţi, cel mai mare în grad este contraamiralul Cătălin-Silviu Dumistrăcel, locţiitor pentru resurse al Statului Major General.


Sursa foto: ZIUA de ConstanţaCiteşte şi
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE