Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Claudiu Bleont pune in scena, la Constanta, spectacolul Novecento

Postat la: 20.05.2017 - 16:09 | Scris de: Ziua News

0

Actorul Claudiu Bleonţ pune în scenă, la Constanţa, pe 28 mai, spectacolul „Novecento" sau „Legenda pianistului 1900". Piesa tratează viata romanţată a unui mare muzician de jazz, Danny Boodmann T.D. Lemon, supranumit „Novecento".

Piesa este scrisă de Alessandro Baricco. Traducerea din italiană şi regia piesei îi aparţin lui Andrei Negulescu.

„Claudiu Bleonţ joacă rolul naratorului, al muzicianului, interpreteză practic toate rolurile din piesă, fiind în acelaşi timp toate personajele pe care le joacă cu rară dexteritate a trecerii de la unul la celalalt, dovedind ample posibilități de exprimare, mai mult, de întrupare a unui personaj”, se precizează pe pagina de Facebook a evenimentului.

Danny Boodmann T. D. Lemon, numit şi „Novecento", s-a născut pe vapor, în mijlocul oceanului. Copilul a fost găsit pe un pian, în sala de dans de la clasa I şi a devenit un mare cântăreţ de jazz. Piesa dobândeşte caracter de parabolă.

Tot în aceeași seară, publicul constănțean va avea ocazia să îl urmărească pe Mircea Sima în spectacolul monolog „Viața-i complicată”. Pleiada de poezii din diverse zone ale țării, umorul său caracteristic și diversele momente de comedie sunt rețeta tipică de distracție pe care Mircea Sima o aplică pentru a asigura un eveniment memorabil.

Prețul unui bilet este 40 de lei.  
 


Sursa foto: Facebook
 
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE