Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


CNA reamintește radiodifuzorilor obligația de adaptare a programelor, urmare a instituirii zilelor de doliu in memoria Regelui Mihai

Postat la: 07.12.2017 - 14:54 | Scris de: Ziua News

0

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) reamintește posturilor de radio și de televiziune obligația de a-și adapta programele în mod corespunzător, având în vedere instituirea a trei zile de doliu național în memoria Regelui Mihai.

64aa31aa-465b-487c-9a52-ba928e74af5b

"Ca urmare a Hotărârii Guvernului nr. 870 din 06.12.2017 prin care zilele de 14, 15 și 16 decembrie 2017 au fost declarate zile de doliu național pe teritoriul României în memoria Majestății Sale Regele Mihai I al României, Consiliul Național al Audiovizualului reamintește posturilor de radio și de televiziune obligația de a-și adapta programele în mod corespunzător", se arată în comunicatul CNA de joi.

Marți, după încetarea din viață a Regelui Mihai, CNA le-a reamintit radiodifuzorilor obligația de a respecta drepturile și libertățile fundamentale ale omului.

"După încetarea din viață a Majestății Sale Regele Mihai I, membrii Consiliului Național al Audiovizualului le reamintesc radiodifuzorilor obligația de a respecta, în cadrul programelor audiovizuale, drepturile și libertățile fundamentale ale omului, dreptul la viață privată — prevăzute în legislația audiovizualului — și de a trata cu decență și responsabilitate aceste momente triste ale istoriei României", se arată în comunicatul CNA de marți.

AGERPRES/(AS — autor: Iulia Carciog, editor: Mihai Simionescu)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE