Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Coaliția pentru Familie se leapada de Marșul anti-homosexuali al lui Diaconu

Postat la: 20.05.2017 - 14:14 | Scris de: Ziua News

0

Coaliția pentru Familie, cea care a adunat cele 3 milioane de semnături pentru modificarea Constituției în vederea precizării că familia este formată prin acordul liber consimțit dintre un bărbat și o femeie, a anunțat printr-un comunicat de presă că nu are nicio legătură cu marșul organizat astăzi de Bogdan Diaconu (PRU) cu Noua Dreaptă și PRM.

”Coaliția pentru Familie respinge orice încercare de confiscare de către formațiuni politice a demersului, mesajului, ideilor și valorilor Coaliției pentru Familie”, se precizează în comunicatul Coaliției. Mai mult, prin același comunicat, Coaliția pentru Familie ”atrage atenția că nu are nicio legătură cu „Marșul normalității” organizat sâmbătă, 20 mai, ora 12,00 în Piața Victoriei și respinge acest demers populist și politicianist”.

Citește și: Radu Tudor 'aruncă în aer' lupta pentru alegerile din 2019: Ipoteză explozivă lansată de jurnalist

Demersul Coaliției pentru Familie de delimitare de marșul organizat de Bogdan Diaconu și de cele trei partide minuscule vine în urma faptului că Diaconu și-a însușit fără acordul nimănui sloganul și demersul Coaliției pentru Familie pentru a-și face imagine, compromițând însă caracterul civic, non-politic al efortului de modificare a Constituției. În interiorul Coaliției pentru Familie, manifestarea de astăzi a PRU, Noua Dreaptă și PRM este văzută ca o compromitere a efortului de modificare a Constituției pentru apărarea familiei tradiționale, marșul lui Diaconu slujindu-le, de fapt, activiștilor anti-familie. Mai mult, există opinia că Bogdan Diaconu, divorțat de două ori și despre care tabloidele au publicat fotografii compromițătoare, total contrare moralei familiei, face un deserviciu major cauzei familiei tradiționale, fiind un contra-exemplu în acest sens atât prin viața sa personală, cât și prin activitatea sa politică.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE