Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Controale DSVSA Constanta. Ce s-a intamplat cu un centru de prelucrare a laptelui

Postat la: 21.03.2017 - 11:40 | Scris de: Ziua News

0

Continuă acţiunile de supraveghere şi control desfăşurate de inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa. În perioada 13 – 17 martie,  au avut loc noi controale, care s-au materializat prin verificări la 104 obiective, printre acestea numărându-se măcelării, magazine alimentare, laboratoare de cofetărie.

În urma controalelor, s-au constatat neconformităţi cu privire la condiţiile necorespunzătoare de igienă în spaţiile de producţie, etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare, comercializarea cărnii de pasăre în condiţii necorespunzătoare. De asemenea, a fost emisă o ordonanţă de interzicere a activităţii pentru un centru prelucrare lapte.
 
Au fost confiscate şi retrase de la vânzare următoarele produse alimentare: carne şi produse din carne – 4012 kg, lapte şi produse lactate – 1541 kg,  peşte şi produse din peşte – 638 kg, ouă – 122 kg. Valoarea acestora este în cuantum de 47.064 lei.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE