Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Corpul de control al premierului a inceput o actiune de documentare la Ministerul Economiei privind participarea Romaniei la SIAL Paris

Postat la: 19.10.2016 - 16:10 | Scris de: Ziua News

0

Corpul de control al premierului a început o acțiune de documentare la Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri cu privire la participarea României la Târgul industriei alimentare SIAL Paris, a anunțat, astăzi, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu.
 
"E o problemă care se află (...) în atenția prim-ministrului Dacian Cioloș și, în această dimineață, Corpul de control al prim-ministrului a început o acțiune de documentare la Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri. Obiectivele acestei acțiuni de documentare sunt demersurile întreprinse de Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri pentru participarea României la Târgul industriei alimentare SIAL Paris. Și anume, modalitatea de închiriere a spațiului destinat standului României, derularea procedurii de atribuire a contractului și sumele plătite pentru asigurarea participării României la Târgul industriei alimentare", a declarat Iolu, într-un briefing la Palatul Victoria.
 
Potrivit lui Iolu, concluziile, la nivelul premierului, vor veni după ce această acțiune de documentare a Corpului de control va fi gata.
 
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE