Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Dacian Cioloș a avut o intalnire SURPRINZATOARE la Guvern

Postat la: 18.10.2016 - 19:55 | Scris de: Ziua News

0

Prim-ministrul Dacian Cioloș a avut marți, de la ora 15.00, la sediul Guvernului, o reuniune de lucru cu reprezentanți ai magistraților și cu responsabili din domeniul Justiției pe tema salarizării în sistemul judiciar, alături de ministrul Justiţiei, ministrul Muncii și ministrul Finanţelor. Întâlnirea e surprinzătoare nu doar pentru că ea a avut loc în ziua în care parlamentarii au votat o moțiune simplă la adresa ministrului Justiției, Raluca Prună, ci și pentru că premierul nu a avut timp, până acum, să se întâlnească cu cei care o contestă pe Prună chiar din interiorul sistemului.

Împreună cu reprezentanți la vârf ai conducerii CSM, ÎCCJ, PÎCCJ și cu reprezentanții asociațiilor de magistrați s-au purtat discuții pe marginea divergențelor privind finanțarea salarizării și investițiilor în domeniul judiciar și s-au armonizat puncte de vedere divergente apărute în ultimele săptămâni.

Citește și: Acesta e CEL MAI IUTE ardei din lume: I-a făcut gaură în gât

În urma discuțiilor, premierul Dacian Cioloș a apreciat că s-a găsit deschiderea necesară a participanților pentru a lămuri inechitățile existente în salarizarea magistraților și a personalului care lucrează în sistemul de Justiție, prin găsirea în comun a unui cadru unitar și coerent pentru salarizarea în sistemul judiciar.

Reuniunea de lucru s-a terminat cu o invitație adresată magistraților de ministrul Muncii, Dragoș Pâslaru, de a participa la o întâlnire în perioada imediat următoare, la sediul Ministerului Muncii Familiei și Protecției Sociale, pentru a discuta valorile și principiile unei abordări coerente și unitare a salarizării în acest domeniu.

Citește și: Provincia cu cei mai mulți miliardari își deschide punct de reprezentare în România

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE