Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Dacian Ciolos, reuniune de lucru cu reprezentanti din domeniul Justitiei

Postat la: 18.10.2016 - 21:40 | Scris de: Ziua News

0

Premierul Dacian Cioloș a avut astăzi o reuniune de lucru cu reprezentanți ai magistraților și cu responsabili din domeniul Justiției pe tema salarizării în sistemul judiciar, alături de miniștrii Justiției, Muncii și Finanțelor.

Potrivit unui comunicat al Executivului, împreună cu reprezentanți la vârf ai conducerii CSM, ÎCCJ, PÎCCJ și cu reprezentanții asociațiilor de magistrați s-au purtat discuții pe marginea divergențelor privind finanțarea salarizării și investițiilor în domeniul judiciar și s-au armonizat puncte de vedere divergente apărute în ultimele săptămâni.

„În urma discuțiilor, premierul Dacian Cioloș a apreciat că s-a găsit deschiderea necesară a participanților pentru a lămuri inechitățile existente în salarizarea magistraților și a personalului care lucrează în sistemul de Justiție, prin găsirea în comun a unui cadru unitar și coerent pentru salarizarea în sistemul judiciar", precizează comunicatul.

Conform sursei citate, reuniunea de lucru s-a terminat cu o invitație adresată magistraților de ministrul Muncii, Dragoș Pîslaru, de a participa la o întâlnire în perioada imediat următoare, pentru a discuta valorile și principiile unei abordări coerente și unitare a salarizării în acest domeniu.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE