Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Dan Voiculescu a aflat cand ar putea fi ELIBERAT

Postat la: 30.11.2016 - 17:55 | Scris de: Ziua News

0

Decizia comisiei de eliberare conditionată a penitenciarului Rahova nu a fost favorabilă mogulului Antenelor, însă Dan Voiculescu nu cedează! Judecătoria Sectorului 5 a stabilit data de 17 ianuarie 2017 pentru a judeca cererea de eliberare condiţionată făcută de Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul ICA.

Comisia de eliberare conditionată a penitenciarului Rahova a amânat cu 10 luni discutarea eliberării condiţionate, însă decizia putea fi atacată. Ceea ce s-a și întâmplat! Dan Voiculescu a atacat în instanţă decizia Comisiei, iar contestaţia se va judeca Judecătoria Sectorului 5, pe 17 ianuarie.

Citește și: Dan Puric, discurs APRINS la Cluj: 'Să-ți fie rușine că ești român...' - VIDEO

Dan Voiculescu este încarcerat la penitenciarul Rahova din august 2014, după ce a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la zece ani de închisoare, în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare, anunță România TV.

Completul de judecată de la Curtea de Apel Bucureşti format din magistraţii Camelia Bogdan şi Alexandru Mihalcea i-a condamnat definitiv, în dosarul privatizării ICA, pe Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare, pe Gheorghe Mencinicopschi, fost director al ICA, la opt ani, şi pe fostul ministru Sorin Pantiş la şapte ani de închisoare. În acelaşi dosar, fostul director al Agenţiei Domeniilor Statului (ADS) Corneliu Popa a fost condamnat la opt ani de închisoare, iar Jean Cătălin Sandu, fost şef al Direcţiei Juridice din ADS, a primit şase ani de închisoare.

Citește și: ADEVĂRUL despre fructele pe care le cumpărăm din magazine: Sunt IRADIATE și vechi

Tot la şase ani de închisoare a fost condamnat Vlad Nicolae Săvulescu, fost şef al Direcţiei de Privatizare-Concesionare din ADS. Flavius Adrian Pop, fost şef de serviciu în ADS, a fost condamnat la cinci ani cu executare. Gheorghe Sin şi Constantin Baciu au primit patru ani de închisoare cu suspendare, iar Vica Ene şi Grigore Marinescu, trei ani, tot cu suspendare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE