Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Decizie in Parlament. Copii pana la trei ani, scosi de la intretinere

Postat la: 21.03.2017 - 15:40 | Scris de: Ziua News

0


Camera Deputațilo
r a adoptat, astăzi, proiectul de lege potrivit căruia copiii de până la trei ani să nu fie trecuți la plată pentru facturile la întreținere. 

Proiectul de lege are ca obiect de reglementare „modificarea art. 47 din Legea nr. 230/2007, în sensul exceptării copiilor minori cu vârsta de până la 3 ani de la calculul cheltuielilor pe consumuri individuale şi de la calculul cheltuielilor pe beneficiari aferente serviciilor individuale ale proprietarilor, dar gestionate financiar prin intermediul asociaţiei de proprietari”.

De altfel, se prevede modificarea articolului 49 din lege, în sensul majorării termenului de plată a cotelor de contribuţie la cheltuielile asociaţiei de proprietari de la maximum 20 de zile la maximum 30 de zile.

Prooiectul de lege a fost adoptat cu 269 de voturi „pentru”, iar Camera Deputaților a fost for decizional. 

Mai precis, proiectul de lege prevede că asociațile de proprietari sunt cele care vor decide dacă cei mici, copii până la 3 ani, vor fi scutiți de la plata întreținerii. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE