Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x










Decrete de decorare semnate de presedintele Iohannis. Un militar a fost decorat cu Ordinul Virtutea Maritima in grad de Ofiter cu insemn de pace, pentru militari

Postat la: 16.01.2019 - 19:12 | Scris de: Ziua News

0

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 16 ianuarie a.c., decretele de decorare a domnului contraamiral în retragere Caragea C. Mircea și a domnului căpitan în retragere Dula Gh. Ioan.

Astfel, în semn de apreciere pentru importantele servicii militare aduse României în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, pentru vitejia şi spiritul de sacrificiu de care a dat dovadă de-a lungul întregii sale cariere militare, precum şi pentru exemplara sa conduită civică, Președintele României a conferit Ordinul „Virtutea Maritimă” în grad de Ofiţer cu însemn de pace, pentru militari, domnului contraamiral în retragere Caragea C. Mircea, veteran de război.

De asemenea, în semn de apreciere pentru importantele servicii militare aduse României în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, pentru ţinuta morală de care a dat dovadă de-a lungul timpului, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Cavaler cu însemn pentru militari, de pace, domnului căpitan în retragere Dula Gh. Ioan, veteran de război.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE