Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Dezvaluiri inainte de audierea generalului Dumbrava in Comisia SRI: Care ar fi contul secret de Facebook folosit de secretarul general al SRI

Postat la: 22.11.2017 - 09:14 | Scris de: Ziua News

0

Locotenent-colonelul (r) SRI Daniel Dragomir continuă seria dezvăluirilor pe blogul personal. Marţi seara, cu o zi înainte de audierea generalului Dumitru Dumbravă în Comisia parlamentară de control a activităţii Serviciului, Dragomir face public un cont de Facebook despre care spune că este chiar al secretarului general al SRI.

Vezi şi: Victor Ciutacu, atac violent la adresa lui Ludovic Orban: 'Să-l calc pe cap până nu mai scoate bule'

"Voi începe să prezint statul paralel în toată splendoarea sa. Mâine, generalul Dumbravă de la SRI va merge în Parlament. Generalul Dumbravă a coordonat o rețea de judecători, procurori, șefi de instituții, jurnaliști. A coordonat-o chiar la vedere. A dat indicații, a aplaudat și cerut condamnări. Voi începe să devoalez rețeaua sa și oamenii săi de sprijin. Sufrageria lui Oprea o să pară o plimbare în parc. Contul de Facebook folosit de Dumitru Dumbravă", scrie Daniel Dragomir pe blog.

Preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, Claudiu Manda, a declarat marţi că audierea de miercuri a generalului SRI Dumitru Dumbravă se va axa pe elemente care ţin de activitatea din trecut a acestuia, când ocupa funcţia de şef al Direcţiei juridice din SRI.

Generalul Dumbravă a devenit cunoscut publicului larg după ce a afirmat, într-un interviu în urmă cu mai bine de doi ani, că pentru SRI justiţia este un "câmp tactic".

content-image

content-image

***

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE