Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


DIICOT, eveniment MAJOR in perioada 20-21 octombrie 2016

Postat la: 19.10.2016 - 12:15 | Scris de: Ziua News

0

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, în calitatea sa de membru al Reţelei Judiciare Europene, organizează în perioada 20-21 octombrie 2016, la Bucureşti, reuniunea regională cu tema “Rolul punctelor de contact RJE în combaterea formelor grave de criminalitate. Exemple de bune practici.” Evenimentul este parte a programului pe anul 2016 cu asistenţă financiară din partea RJE.

Wikileaks, dezvăluiri PICANTE despre Elena Udrea: cum era numită blonda de la Cotroceni

Șapte legi mult așteptate, promulgate de Klaus Iohannis

Temele cheie ale reuniunii vor fi:

(1) Conceptul de infracţiune gravă în cadrul şi în afara Uniunii Europene;

(2)Măsurile investigative pentru combaterea infracţionalităţii grave;

(3) Activităţile punctelor de contact RJE în procesul de întărire a cooperării judiciare în combaterea infracţiunilor grave care afectează Statele Membre UE şi state candidate/asociate.

(4) Cooperarea judiciară cu statele terţe în combaterea formelor grave de criminalitate;

(5) Instrumentele operative RJE disponibile pentru cooperarea judiciară în domeniul formelor grave de criminalitate (impactul Directivei 2014/14/EU din 3 aprilie 2014 cu privire la ordinal european de anchetă în materie penală).

La reuniune vor participa reprezentanţi ai Eurojust (preşedinte Eurojust şi membrul national roman la Eurojust ), Reţeaua Judiciară Europenă (secretarul general al RJE), reprezentanţi ai Comisiei Europene precum şi puncte de contact ale reţelei, procurori şi judecători din România, Franţa, Belgia, Italia, Slovacia, Turcia, Muntenegru, Serbia, Moldova.

Deschiderea lucrărilor reuniunii va avea loc la data de 20 octombrie 2016, ora 9.30, la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE