Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Discutii intre secretarul de stat pentru afaceri globale si seful Serviciului de Informare al ONU de la Viena

Postat la: 19.10.2016 - 08:40 | Scris de: Ziua News

0

Secretarul de stat pentru afaceri globale, Daniela Gîtman, l-a primit, ieri, la sediul Ministerului Afacerilor Externe, pe şeful Serviciului de Informare al ONU de la Viena – UNIS, Martin Nesirki.
 
Au fost analizate modalitățile prin care colaborarea UNIS cu România poate facilita o mai mare implicare a publicului român, în special a tinerilor, în susținerea priorităților înscrise pe agenda ONU și a acțiunilor promovate de UNIS în regiune.
 
„În context, partea română a informat asupra acțiunilor derulate de Asociația Tineretul ONU din România și propus lansarea unor proiecte în parteneriat cu UNIS care să valorifice interesul acestei organizații pentru promovarea valorilor ONU în rândul tinerilor și societății românești. Totodată, a informat despre domeniile de interes ale prezenţei sistemului ONU (UNICEF, UNHCR, OIM) în România şi perspectivele colaborării viitoare dintre ţara noastră şi aceste structuri specializate”, se precizează într-un comunicat MAE remis ZIUA de Constanţa.
 
În cadrul discuțiilor a fost abordată și tematica documentului programatic Agenda 2030 pentru Dezvoltare Durabilă.  
 
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE