Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


DNA si DIICOT, tinute din scurt. Parlamentul impune noi OBLIGATII

Postat la: 07.12.2017 - 12:55 | Scris de: Ziua News

0

Comisia parlamentară specială pentru legile Justiţiei a introdus joi un nou articol în legea 304/2004 privind organizarea judiciară, potrivit căruia Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) va trebui să eleboreze anula un raport de activitate pe care să-l prezinte ministrului Justiţiei şi CSM.

"După articolul 79 indice 3 se introduce un articol nou, art. 794, cu următorul cuprins: Art. 794 - Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism elaborează anual un raport privind activitatea desfăşurată, pe care îl prezintă Consiliului Superior al Magistraturii şi ministrului justiţiei, nu mai târziu de luna februarie a anului următor. Ministrul justiţiei va prezenta Parlamentului concluziile asupra raportului de activitate al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.", se arată în noul articol adoptat de comisia specială la propunerea Guvernului.

O obligaţie identică are şi DNA, care trebuie să prezinte, de asemenea, un raport anual ministrului Justiţiei şi CSM.

Citeşte şi: Ministrul Justiţiei a făcut ANUNŢUL. Unde va construi Guvernul două noi penitenciare .

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE