Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x










Donald Trump vs. Hillary Clinton - Runda III, Se anunța atacurile finale/ LIVE

Postat la: 20.10.2016 - 00:55 | Scris de: Ziua News

0

STIRIPESURSE.RO va transmite începând cu ora 4.00 dimineața LIVE video și format LIVE și a III-a confruntare dintre principalii doi candidați la președinția Statelor Unite ale Americii (SUA). Imediat după dezbaterea dintre Hillary Clinton, candidat al Partidului Democrat și Donald Trump, candidatul Partidului Republican vom prezenta analize la cald și predicțiile analiștilor cu privire la învingătorul rundei decisive.

Vezi și: Iohannis, vești proaste pentru 3 milioane de români

Comentatorii se așteaptă la o dezbatere animată. În timp ce Donald Trump, va încerca să își refacă procentele pierdute după scandalul filmulețului în care face remarci nepotrivite la adresa femeilor, Hillary Clinton va trebui să facă față ultimele dezvăluiri din telegramele WikiLeaks.

Iată datele dezbaterii:

Wednesday, October 19, 2016
Third Presidential Debate from the University of Nevada in Las Vegas

Air Time: 9pm ET (8pm CT, 7pm MT, 6pm PT, basically live in whatever 9pm ET is equivalent to in your time zone)

Candidates: Hillary Clinton and Donald Trump
Moderator: Chris Wallace, host of Fox News Sunday

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE

Sondaj Ziua News

    • Cine credeti ca va castiga majoritatea alegerilor parlamentare?

    • VOTEAZA