Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Dragnea a acceptat PROVOCAREA: iși pregatește echipa pentru un meci cu jurnaliștii

Postat la: 02.12.2016 - 10:55 | Scris de: Ziua News

0

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a primit o provocare mai puțin obișnuită și a promis că o onorează. Un jurnalist a lansat provocări pentru mai mulți lideri politici, pe care i-a invitat la o partidă de fotbal în sală, iar Liviu Dragnea, mare amator de fotbal, chiar a acceptat.

Citește și: Lovitura lui Cioloș: Ordonanța care îl face STĂPÂN pe Klaus Iohannis

Citește și: Liviu Dragnea și Gabriela Firea, dezvăluiri INCENDIARE

Citește și: SIMULARE - NEBUNIA din sondaje: cine face majoritate, după 11 decembrie

”Cum ajungi să-l reevaluezi - puțin! - pe Liviu Dragnea. Și chiar să-l apreciezi. Tot puțin. Explicația, mai jos...

Cam de o lună jumate, ieșim la fotbal, pe sintetic, în cort, în fiecare luni seară, de la 22:00, oră de Champions League. Inițial, Mako, care a organizat totul, a mizat doar pe ziariști - actuali și foști -, fotografi, activiști etc. Pe măsură ce gazetarii se trăgeau pe cur, nemairăspunzând convocărilor, am fost nevoiți să extindem aria de selecție, ajungând la ingineri, programatori, filosofi și șomeri.

Lunea trecută, ne mai trebuia cam o echipă, 4-5 oameni, ca să nu fim nevoiți, ca în săptămâna precedentă, să abandonăm după doar o oră jumătate, că nu mai putea nimeni să alerge în afară de Mako, acest Usain Bolt al peniței. Am întrebat în stânga și-n dreapta și am fost refuzat, pe rând, de mai toată lumea. Găsii doi oameni, dar tot mai era nevoie de 3 - hai, patru - hăndrălăi, ca să fim siguri că suntem suficienți pentru trei echipe (știți voi, două goluri sau zece minute în teren). În disperare de cauză, l-am întrebat și pe Dacian Cioloș, pe chat, dacă se bagă, introducând astfel o nouă categorie socio-profesională, tehnocrații, în aria de selecție. Nu mi-a răspuns. Ca să înțelegeți cât de disperați eram, l-am abordat apoi și pe Liviu Dragnea, bifând totodată și politicienii. Pe Nicușor Dan am fost sfătuit să nu-l chem, că cică nu știe fotbal, că el e tocilar. Mă rog... Nici Dragnea nu mi-a răspuns.

Până azi! Când, de nicăieri, domnul Dragnea m-a abordat pe messenger și, scuzându-se că abia acum văzu mesajul (da, bine!), mi-a promis că vine cu o echipă, după alegeri, să ne rupem reciproc tibiile, pe terenul sintetic din Militari. Așa că, ori pe 12, ori pe 19 decembrie, vom juca împotriva celui mai iubit fiu al Teleormanului și a echipei sale. Asta dacă se va și ține de cuvânt, evident. Deși nu sunt, printre noi, fani ai domniei sale sau ai partidului său, apreciez faptul că s-a coborât la mintea noastră și a acceptat un duel bărbătesc, pe terenul de fotbal. Chiar dacă a făcut-o, probabil, doar pentru că e în campanie electorală. În continuare, rămâne deschisă și invitația pentru Dacian Cioloș și chiar și pentru Nicușor Dan, dacă între timp a învățat fotbal. Doamne-ajută! Ne vedem în iarbă!”, scrie Mihai Mateaș, pe Facebook.

Acesta a fost abordat de Liviu Dragnea, care i-a promis că își face echipă și va participa la partida la care a fost provocat.

content-image

content-image

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE