Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Șeful unui gigant bancar face un anunț ȘOC: 'Banii vor disparea in urmatorii ani'

Postat la: 21.02.2018 - 07:14 | Scris de: Ziua News

0

John Cryan, șeful Deutsche Bank anticipează că banii cash vor dispărea în următorii zece ani, deoarece sunt "îngrozitori de scumpi și ineficienți“.

Afirmaţia sa este cel puţin stranie, în contextul în care germanii, care au cea mai prosperă economie europeană, iubesc bancnotele şi monedele. În nicio altă ţară nu se plăteşte în numerar cu mai multă plăcere ca în Germania. Doar fiecare aproximativ a 20-a plată se achită cu cartea de credit, afirmă specialiştii firmei de consultanţă financiară Barkow Consulting, scrie Money.ro.

Citește și: Petre Daea lovește din nou! O nouă declarație spumoasă a ministrului Agriculturii: 'Pui cheia şi spui că e al meu'

Conform specialiştilor, doar 25% dintre consumatorii germani sunt convinşi de siguranţa plăţilor virtuale. În SUA, Marea Britanie şi ţările scandinave, cartea de credit este folosită chiar şi cazul unor sume foarte mici. Dacă în alte părţi ale lumii există restaurante în care nimic nu se mai poate achita în numerar, în Germania magazinele şi restaurantele “Cash only” sunt ceva obişnuit.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE