Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Federatia Sanitas a strans 68.700 de semnaturi pentru declansarea grevei generale

Postat la: 18.10.2016 - 19:40 | Scris de: Ziua News

0

Federația Sanitas a strâns până în prezent 68.700 de semnături pentru declanșarea grevei generale în data de 31 octombrie, a declarat astăzi prim-vicepreședintele federației, Marius Sepi, informează Agerpres.

„Sanitas are deja 68.700 de semnături pentru declanșarea grevei generale", a spus Sepi.

Miercuri, reprezentanții federației vor declanșa o grevă de avertisment cu întreruperea activității între orele 8:00-10:00.

„Ziua de 19 octombrie 2016 este una importantă pentru tot ceea ce înseamnă sistemul sanitar și de asistență socială. Este ziua în care ne cerem drepturile și nu mai acceptăm jumătăți de măsură!(...) Este timpul să ne cerem drepturile! Este timpul să spunem STOP umilinței cadrelor medicale! Nu ne-am dorit să ajungem aici! Însă am ajuns în situația să nu mai putem profesa. Am ajuns în situația în care să trimitem pacienții să își cumpere tratamentul și materialele sanitare din afara spitalelor. Am ajuns să ne îngropăm colegii morți la datorie din cauza epuizării fizice. Am ajuns umiliți de niște guvernanți cărora nu le pasă ce se întâmplă cu populația acestei țări. 19 octombrie este ziua în care arătăm că suntem o forță", afirmă reprezentanții Sanitas într-o postare pe site-ul federației.

 
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE