Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


GAFA colosala. Anchetele secrete ale Europol au fost PUBLICATE pe internet - VIDEO

Postat la: 30.11.2016 - 10:54 | Scris de: Ziua News

0

Informaţii strânse de organizaţia de poliţie europeană Europol privind numeroase anchete internaţionale asupra unor grupări teroriste au fost difuzate accidental în mediul online, fără a fi protejate de vreo parolă, a anunţat miercuri postul de televiziune olandez Zembla, citat de Reuters, potrivit agerpres.

Europol, care contribuie la cooperarea dintre poliţiile din statele membre ale Uniunii Europene, nu a putut fi contactată pentru a comenta acest caz.

Cadou de Sărbători. Preşedintele vietnamez a GRAŢIAT peste 4000 de deţinuţi

Potrivit canalului Zembla, directorul adjunct al Europol, Wil van Gemert, ar avea cunoştinţă despre acest incident.

Conform sursei citate, scurgerea de informaţii a fost cauzată de un fost angajat care a luat acasă dosarele, încălcând normele Europol, şi care a pus datele respective pe un hard-drive conectat la internet fără a-şi da seama că în acest fel conţinutul devenea accesibil pentru oricine.

Informaţiile astfel difuzate online se referă la 54 de diferite anchete ale poliţiei şi includ numele şi numerele de telefon ale suspecţilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE