Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


George Soros a INCINS spiritele in Parlament: TENSIUNI intre PSD și USR

Postat la: 14.12.2017 - 22:14 | Scris de: Ziua News

0

Controversatul om de afaceri George Soros a ajuns și la dezbaterile de la Comisia de Buget Finanțe, unde se discută legea Bugetului de stat pentru anul 2018.

Fitilul a fost aprins de președintele de ședință Eugen Teodorovici, care l-a întrebat pe ministrul Energiei, Toma Petcu, dacă George Soros dorește să cumpere apă grea din România.

”Domnule ministru, știți cumva, că eu așa aud pe aici, domnul George Soros dorește să cumpere apă grea din România?”, a spus Teodorovici. Ministrul Energiei a spus că nu știe nimic despre acest lucru și nu a ajuns nicio ofertă la instituția pe care o conduce.

Afirmația despre George Soros a generat o reacție rapidă și virulentă din partea celor de la USR. Deputatul Claudiu Năsui l-a acuzat pe Teodorovici că-și bate joc de lucrările comisiei, cu aceste afirmații.

”Vă bateți joc de această comisie. În momentul acesta dumneavoastră sunteți zeflemitor și vă bateți joc de lucrările acestei comisii”, a declarat Năsui.

Teodorovici i-a replicat și a explicat că nu-și bate joc de lucrările comisiei, dar trebuia să-l întrebe pe ministru despre acest zvon pentru a-i da posibilitatea să nege public.

Eugen Teodorovici a avut o contră și cu deputatul USR, Cosette Chichirău. Aceasta a reclamat faptul că liderii coaliției de guvernare se grăbesc și nu se apleacă suficient asupra dezbaterilor pe fiecare buget în parte. Teodorovici i-a explicat că s-a convenit o anumită procedură de lucru și, în plus, sunt mai mulți ordonatori de credite care așteaptă în afara sălii de ședință pentru a fi audiați în Comisia de Buget.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE