Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Greva de avertisment, azi, in sistemul sanitar

Postat la: 19.10.2016 - 08:39 | Scris de: Ziua News

0

Astăzi, are loc o grevă de avertisment în sistemul sanitar. Timp de două ore, în intervalul 8.00-10.00, se vor asigura doar urgenţele în spitale, conform digi24.ro. Medicii vor să tragă astfel încă un semnal de alarmă cu privire la situaţia salarizării din sistem.

Mai mult, dacă revendicările nu vor fi soluţionate, la data de 31 octombrie se va face grevă generală.

Sindicaliștii din Sănătate solicită autorităților statului identificarea soluțiilor reale de motivare a medicilor care urmează să acopere normele de muncă vacante, generate de vidul de specialiști pe diverse specialități medicale, chirurgicale sau de urgență, crearea unui cadru legal pentru admiterea în învățământul superior a asistenților medicali cu studii medii și vechime în specialitate, în vederea parcurgerii unor programe de formare unice, la nivel național și, totodată, pentru respectarea standardelor și curriculelor europene de formare a personalului medical cu studii superioare, o salarizare unitară a personalului medical, în orice sector de activitate în care se asigură act medical.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE