Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Grindeanu: Am discutat cu ministrul Finanțelor despre CEC; este necesar un alt tip de management

Postat la: 21.03.2017 - 00:24 | Scris de: Ziua News

0

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, luni, că a discutat cu ministrul Finanțelor Publice, Viorel Ștefan, despre CEC, precizând că noul consiliu de administrație al băncii trebuie să-și propună "un alt tip de management".

83391894-0ae6-4374-b477-1958527eda7d

"Am avut o discuție cu ministrul Finanțelor, săptămâna trecută, legată de (...) subiectul CEC. Ei sunt într-un proces în acest moment prin care se selectează noul consiliu de administrație. Cred că este treaba noului consiliu de administrație să facă aceste evaluări să vadă ce s-a întâmplat în trecut și să-și propună un alt tip de management", a declarat Grindeanu la Antena 3, fiind întrebat care este explicația pentru care CEC Bank, la care Guvernul este unic acționar, finanțează prin publicitate doar două televiziuni de știri.

Totodată, premierul Grindeanu a precizat că noul consiliu de administrație va trebui să așeze managementul CEC pe "un făgaș normal".

"Din punctul meu de vedere, lucrurile care țin de publicitate, de sponsorizări ș.a.m.d. sunt lucruri care sunt date de cota de piață a fiecărei televiziuni (...) Va fi ales un nou consiliu de administrație, sunt în proceduri. Există ceva semne de întrebare, procedurile au pornit anul trecut vizavi de modalitățile de selecție. Nu vreau să fiu acuzat că interferez în procesul demarat deja. De aceea nu vreau să intru în amănunte. Dar am avut o discuție aplicată cu ministrul Finanțelor pe subiectul CEC. E treaba viitorului consiliu de administrație de a așeza, inclusiv această politică, cea legată de publicitate și de tot ceea ce înseamnă managementul CEC, pe un făgaș normal", a firmat Grindeanu.

Prim-ministrul a mai spus că și ANAF trebuie să își facă datoria, indiferent de firma pe care o controlează.

"ANAF trebuie să-și facă datoria indiferent de firma pe care o controlează și asta e ceea ce le-am transmis (...) la întâlnirile pe care le-am avut până acum cu cei de la ANAF. Și vor face acest lucru", a precizat Grindeanu.

AGERPRES / (AS — autor: Mădălina Cerban, editor: Marius Frățilă, editor online: Anda Badea)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE