Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Grindeanu, despre fondurile europene: In luna aprilie, vor fi lansate foarte multe ghiduri de finanțare

Postat la: 21.03.2017 - 01:24 | Scris de: Ziua News

0

Premierul Sorin Grindeanu a anunțat că, în luna aprilie, vor fi lansate foarte multe ghiduri de finanțare, pentru a-i ajuta pe cei interesați să atragă fonduri europene.

6c997e96-c0e4-44d5-afc2-571d9077575c

"Legat de fonduri europene plecăm de la un mare handicap. (...) Avem foarte mult de recuperat", a afirmat luni seară Grindeanu, la Antena 3.

Întrebat cum va fi deblocată această situație, prim-ministrul a răspuns: "Primii pași s-au făcut. Astăzi au fost trimise primele documente pe acreditări. Trebuie să acredităm acele organisme intermediare, autorități de management. De asemenea, în luna aprilie, vor fi lansate foarte multe ghiduri de finanțare, astfel încât cei care vor aplica să știe cadrul pe care vor aplica. (...) Eu, doamna vicepremier Shhaideh, facem întâlniri săptămânale de progres".

Totodată, Sorin Grindeanu a amintit de întâlnirea pe care a avut-o cu reprezentanți ai Fondului Monetar Internațional (FMI).

"Legat de FMI, am avut o întâlnire cu dânșii, săptămâna trecută, împreună cu ministrul Finanțelor. Noi le-am spus viziunea noastră, viziunea dată de Comisia Națională de Prognoză, de tot ceea ce am spus atunci când am construit bugetul, de (...) creșterea economică pe care ne-am propus-o, de toate datele macroeconomice. (...) Hotărârea noastră este să punem în aplicare Programul de guvernare. Pe fiecare măsură pe care noi am adoptat-o s-a calculat și s-a făcut o analiză cât se poate de serioasă la efectele pe care le are această măsură (...) în economie. Nu s-au luat măsurile doar fiindcă sunt scrise în acest Program de guvernare", a mai afirmat Grindeanu.

AGERPRES/(AS — autor: Mădălina Cerban, editor: Nona Jalbă, editor online: Anda Badea)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE