Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Iași: Consiliul Județean a prelungit cu inca o zi contractul pentru deszapezirea drumurilor

Postat la: 21.04.2017 - 16:25 | Scris de: Ziua News

0

Contractul încheiat între Consiliul Județean Iași și asocierea pentru viabilitatea drumurilor județene a fost prelungit până sâmbătă la ora 18,00, pentru a se putea deszăpezi toate tronsoanele afectate, au anunțat reprezentanții instituției.

7c43aaef-55c0-4cb8-a354-dc14b72d09d6

Vlad Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Iași, a declarat că a fost prelungit cu încă o zi contractul cu asocierea formată din SC Enviro Construct SRL și SC Eky Sam SRL, în vederea asigurării viabilității drumurilor județene în această perioadă. Contractul a fost încheiat pe 19 aprilie, pentru două zile.

În prezent sunt închise opt tronsoane de drumuri din județ, respectiv, Ciortești — Dolhești, Moșna — Bohotin, Țibănești — Dagâța, Ruginoasa — Heleșteni, Kogălniceni — Oboroceni, Pașcani — Miroslovești, Măcărești — Grozești, Tătăruși — Iorcani.

Pentru degajarea drumurilor echipele de intervenție acționează cu zece autocamioane cu lamă și sărăriță, patru autogredere, două freze și patru încărcătoare frontale, a mai precizat purtătorul de cuvânt al CJ Iași.

AGERPRES / (A — autor: Daniela Malache, editor: Marius Frățilă, editor online: Gabriela Badea)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE