Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Iar o sa fie CRITICAT: Ce spune Ion Iliescu dupa moartea lui Radu Campeanu / VIDEO

Postat la: 19.10.2016 - 20:55 | Scris de: Ziua News

0

Radu Câmpeanu, fost președinte al PNL, a încetat din viață la 94 de ani. Președintele Klaus Iohannis și-a exprimat regretul pentru mare pierdere, iar lui i s-a adăugat și Ion Iliescu.

Fostul șef de stat va fi iar criticat de liberalii înrăiți pentru mesajul pe care l-a transmis, pe motiv că Iliescu și Câmpeanu au fost adversari mari în anii '90.

Citește și: A murit Radu Câmpeanu

”Am aflat cu profundă tristețe vestea morții lui Radu Câmpeanu, fostul președinte al Partidului Național Liberal, om politic ce a marcat anii de început ai revenirii României la democrație. A fost un om dedicat ideii de servire a interesului public, un continuator al valorilor și proiectelor liberalismului românesc interbelic.

Am găsit în Radu Câmpeanu un partener pentru reconstrucția instituțională a României, pentru construirea unui climat politic normal, pentru revenirea României în concertul european, unde ne este locul. I-am respectat punctele de vedere și am colaborat atât în CPUN, cât și ulterior, în Parlament. Dezbaterea noastră, a celor trei candidați la Președinția României, în mai 1990, a fost un model de demers public, în care fiecare și-a susținut cu decență și tărie proiectele și viziunile despre viitorul țării.

Sunt alături de familie și de cei apropiați în această încercare și le transmit sincerele mele condoleanțe.

Dumnezeu să-l odihnească!

Ion Iliescu.”, e mesajul fostului președinte al României, Ion Iliescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE