Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


IGPR: Politistii au intervenit in ultimele 48 de ore la peste 4.600 de evenimente

Postat la: 02.12.2016 - 11:55 | Scris de: Ziua News

0

Poliţiştii au intervenit în ultimele 48 de ore la peste 4.600 de evenimente sesizate şi au depistat peste 240 de persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni, dintre acestea 144 persoane fiind prinse în flagrant, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), conform agerpres.ro.


Ca urmare a probării activităţii infracţionale, pentru 14 persoane au fost luate măsuri preventive. De asemenea, în cadrul activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii au identificat 5 persoane urmărite la nivel naţional.

Trai bun, pe banul public! Oficiul pentru Jocuri de Noroc s-a dotat cu super-maşini


Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat peste 4.700 de sancţiuni, în valoare de aproximativ 1.380.000 lei, şi au confiscat bunuri în valoare de peste 11.500 lei, se arată într-un comunicat de presă al IGPR. 

Poliţiştii au aplicat 932 de sancţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, au aplicat 46 sancţiuni prevăzute de Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, 22 la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, 46 la Legea nr. 171/2010, Codul Silvic.

Înregistrare AUDIO explozivă: Lider PSD susține că a negociat voturile cu un înalt prelat al BORPentru neregulile constatate în trafic, poliţiştii au aplicat 3.536 de sancţiuni contravenţionale, 1.270 fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 22 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o îmbibaţie mai mică decât cea de la care fapta este considerată infracţiune, arată IGPR. 

Totodată, poliţiştii au retras 54 certificate de înmatriculare şi au reţinut 241 de permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 30 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi 100 pentru conducere cu viteză excesivă, restul fiind pentru alte abateri. 

Pentru siguranţa cetăţenilor, în minivacanţa de 1 decembrie, peste 8.400 de poliţişti au acţionat suplimentar faţă de dispozitivul zilnic, în toată ţara, în locurile unde au avut loc manifestări publice, în zonele cu aflux mare de public, precum şi pe principalele drumuri naţionale şi autostrăzi, în vederea evitării oricăror evenimente nedorite şi pentru fluidizarea traficului şi diminuarea riscului rutier. Nu au fost înregistrate evenimente deosebite, menţionează sursa citată.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE