Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Inca un tronson asfaltat pe drumul judetean 109A Dealul Jurcii - Jurca

Postat la: 19.10.2016 - 21:45 | Scris de: Ziua News

0

Drum Ciubaca

Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic si locuitorii din zona in legatura cu faptul ca, in cadrul programului de lucrari care vizeaza intretinerea infrastructurii rutiere a judetului, pe drumul judetean DJ 109A a fost finalizata asfaltarea unui nou sector de drum in lungime de aproximativ 1 kilometru, de la intersectia cu drumul judetean DJ 108B (Dealul Jurcii) catre localitatea Jurca.


Lucrarile de intretinere si reparatii pe drumul judetean DJ 109A continua pe mai multe sectoare, indeosebi pe tronsonul Panticeu - Recea Cristur - Caprioara - DJ 108B si constau in burdusiri, plombari cu mixtura asfaltica si plombari cu stropiri succesive cu emulsie.


„Necesitatea derularii acestor lucrari a fost determinata atat de faptul ca in zona nu s-au mai executat de multa vreme reparatii cat si, mai ales, de faptul ca interventia pe acest drum va asigura o circulatie mult mai fluida si rapida intre judetele Cluj si Salaj" a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.


Reamintim in acest context faptul ca lucrarile pe drumul judetean 109A vizeaza un sector de drum cu o lungime de 21,3 kilometri, de la kilometrul 27+200 pana la kilometrul 48+500.


drum judetean dealul jurcii
Distribuie:  
Incarc...

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sursa: bzc.ro
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE