Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Jandarmeria Romana promoveaza noi norme de securitate cu ocazia competițiilor sportive

Postat la: 19.10.2016 - 14:55 | Scris de: Ziua News

0

Consiliul Europei și Uniunea Europeană, în cooperare cu Jandarmeria Română, organizează la București, miercuri și joi, o conferință pentru promovarea unor noi norme europene privitoare la securitate cu ocazia competițiilor sportive.

ee7f870a-a827-4a7b-81e1-1a5501ef5c5c

Potrivit unui comunicat de presă al Jandarmeriei Române transmis, miercuri, AGERPRES, conferința va reuni oficiali și experți din domeniul siguranței în sport din 12 state.

Întâlnirea va promova noua Convenție a Consiliului Europei referitoare la o abordare integrată a siguranței, securității și serviciilor la partidele de fotbal și la alte evenimente sportive și va încuraja implementarea bunelor practici cuprinse în aceasta în cadrul legislației naționale.

"Această conferință este parte a unui proiect comun desfășurat de Consiliul Europei în cooperare cu Uniunea Europeană, printre ale cărui priorități se numără și elaborarea unei analize cantitative și calitative a tendințelor referitoare la siguranța și securitatea spectatorilor la partidele de fotbal și alte evenimente sportive disputate în Europa", se arată în comunicatul de presă.

AGERPRES/(AS — autor: Cosmin Bogdan, editor: Claudia Stănescu, editor online: Anda Badea)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE