Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


La initiativa Ambasadei SUA: Meci demonstrativ BC Athletic Constanta vs. USS Mount Whitney

Postat la: 18.10.2016 - 22:39 | Scris de: Ziua News

0

La inițiativa Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București, Baschet Club Athletic Constanța a acceptat invitația unui meci demonstrativ de baschet între BC Athletic și echipa celor de la USS Mount Whitney. Astfel, mâine, de la ora 20.00, la Sala Sporturilor, BC Athletic va susține un meci demonstrativ în compania celor de la USS Mount Whitney unde toți iubitorii de baschet pot veni, intrarea fiind liberă.
 
USS Mount Whitney este nava comandant a Flotei a VI-a americane având la bord unul dintre cele mai avansate și sofisticate sisteme de comunicații care îi permite să exercite comanda tuturor forțelor navale aflate în subordinea Comandamentului de la bord. USS Mount Whitney transmite orice informație în orice punct de pe glob în cel mai rapid timp. Este unica și prin prisma echipajului de la bord format din marinari militari cât și marinari civili. Nava a efectuat operațiuni umanitare ca cele din 2008 în Georgia sau operațiuni ca Odyssey Dawn din Libia. 
 
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE