Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


LIVE TEXT Imagini de la eveniment Prof. dr. Adrian Ilie lanseaza doua carti dedicate Medgidiei (galerie foto)

Postat la: 14.11.2017 - 17:40 | Scris de: Ziua News

0

La Casa de Cultură „Ioan N. Roman“ din Medgidia se lansează, în aceste momente, în cadrul acţiunilor prilejuite de Ziua Dobrogei, două cărți semnate de prof. Adrian Ilie: „Primarii Medgidiei. Creștini și musulmani“ și „Personalități marcante ale Medgidiei“.

În cadrul dublului eveniment editorial au fost invitați să ia cuvântul: prof. Ekrem Gafar, dr. Costin Scurtu, dr. Lavinia Dumitrașcu, Bogdan Moșescu, administrator public al Primăriei Medgida și Paula Iordan, inspector școlar de istorie

”Un popor care nu-și cunoaște istoria e ca un copil care nu își cunoaște părinții” - a declarat în deschiderea evenimentului Bogdan Moşescu, administrator public al Primăriei Muncipiului Medgidia. 

La rândul ei, Paula Iordan, inspector școlar de istorie a precizat că este o onoare și o bucurie să fie aici deoarece Alin Ilie, autorul celor două volume i-a fost coleg de facultate. 

În program sunt incluse și momente artistice: recitaluri de poezie și cântece pe ritmuri dobrogene. 
 

”Multe personalități din acest volum (n. r. Personalități marcante ale Medgidiei) imi sunt cunoscute, am stat chiar de vorbă", a spus prof. Ekrem Gafar.


Totodată, pe peretele Casei de Cultură "Ioan N. Roman" sunt proiectate imagini cu personalitățile Medgidiei, printre care și Virgil Coman. De altfel, volumul "Personalități marcante ale Medgidiei" îi este dedicat "colegului și prietenului Virgil Coman".

"De când am văzut aceste cărți m-am îndragostit de ele", a mai spus profesorul Ekrem.


Sursă foto: ZIUA de Constanţa

Imagini live pe facebook ZIUA de Constanta

Citeşte şi:

Dublu eveniment editorial la Medgidia

 
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE