Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Liviu Dragnea, despre campania #sieu - Ei fac circ. Noi facem autostrazi. Ei tipa. Noi dezvoltam Romania

Postat la: 15.03.2019 - 16:24 | Scris de: Ziua News

0

Preşedintele PSD Liviu Dragnea l-a atacat dur pe omul de afaceri Ştefan Mandachi, care a iniţiat protestul pentru autostrăzi şi a construit, pe banii lui, un metru de drum în Moldova. "Putea să dea banii la nişte case de copii sau să-i doneze undeva", a spus liderul PSD. 
 

"Ca să ţipe lumea acum că nu se fac autostrăzi. Şi niște șmecheri, care vezi doamne fac ei un metru de autostradă, la ora 12.30 s-au inaugurat ... au început lucrul pentru primii kilometri de autostradă în Moldova, adică reali. Azi la 12.30. Ei fac circ. Noi facem autostrăzi. Ei țipă. Noi dezvoltăm România", a spus Liviu Dragnea. 


Dragnea l-a atacat dur pe omul de afaceri Ștefan Mandachi, completând că banii cheltuiţi putea fi donaţi.

"Acel om de afaceri care am înţeles că a cheltuit 100.000 euro pentru acest circ. Dacă tot avea banii ăştia putea sa-i dea la nişte case de copii sau să-i doneze undeva. A zis: plec să văd dacă s-au început lucrările la autostradă în Moldova şi a plecat spre Bucureşti. Numai că legea aprobată în Parlament este pentru autostradă Tg. Mureş-Iaşi. Ce căuta spre Bucureşti? Totul este circ. Rămâne la latitudinea noastră să spunem adevărul", a mai spus preşedintele PSD.

Sursă: România TV
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE