Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Liviu Dragnea: Romania poate deveni o poarta de intrare a Israelului catre UE

Postat la: 22.01.2016 - 22:51 | Scris de: Ziua News

0

Romania poate deveni o poarta de intrare a Israelului catre Uniunea Europeana, este de parere presedintele PSD, Liviu Dragnea, care efectueaza o vizita oficiala in aceasta tara.

"Este nevoie sa fim mult mai activi pentru atragerea de investitii in beneficiul ambelor tari, care au un potential enorm inca neexploatat. De asemenea, Romania poate deveni a poarta de intrare a Israelului catre Uniunea Europeana. Noi nu putem fi de acord cu decizii din cauza carora sufera cetatenii, cum ar fi etichetarea produselor israeliene", a afirmat Liviu Dragnea, conform unui comunicat al PSD.

Vizita in Israel a cuprins si o intalnire cu Alan Schneider — directorul Centrului Global B'nai B'rith. In cadrul intrevederii s-a discutat despre imbunatatirea cooperarii pentru pastrarea patrimoniului cultural si mostenirii evreiesti, continuarea proiectului de realizare a Muzeului Culturii Evreiesti din Romania, contributia deosebita a evreilor din Romania la construirea statului evreu.

Alan Schneider a multumit presedintelui PSD pentru relatia de prietenie pe care o are cu membrii comunitatii evreilor din Romania si sprijinul concret pe care l-a oferit ca ministru al Dezvoltarii si parlamentar — lider al social-democratilor, precizeaza comunicatul.

Cei doi au discutat si despre situatia supravietuitorilor Holocaustului din Romania, precum si despre cooperarea regionala in domeniul umanitar.

Sursa: bzi.ro
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE

Sondaj Ziua News

    • Cine credeti ca va castiga majoritatea alegerilor parlamentare?

    • VOTEAZA