Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


MAI: 635 de candidati din 3.300, admisi la Academia de Politie: Concurenta cea mai mare, la Jandarmerie

Postat la: 12.08.2017 - 13:15 | Scris de: Ziua News

0

Peste 3.300 de candidaţi au susţinut probele scrise la Academia de Poliţie "A.I. Cuza", iar în urma rezultatelor finale au fost admişi 635, cea mai mare concurenţă fiind la Facultatea de Jandarmerie. Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Interne, cea mai mare notă de admitere (9,80) a fost înregistrată la Facultatea de Ordine şi Siguranţă Publică, iar aceasta a fost obţinută de către un candidat din judeţul Botoşani. Ultima medie de admitere la această facultate a fost 8,30.

"Cea mai mare concurenţă a fost înregistrată la Facultatea de Jandarmerie, unde aproape şapte candidaţi pe loc au rămas după susţinerea probelor eliminatorii. Şi la această facultate au fost medii mari - cea mai mare 8,70, iar cea mai mică 7,60. La Facultatea de Drept, unde au fost disponibile 115 locuri, prima medie de admitere a fost 8,40, iar ultima 7,60. De asemenea, şi la Facultatea de Pompieri a fost concurenţă mare, unde pentru cele 35 de locuri a fost o concurenţă cinci candidaţi pe loc", se mai arată în comunicat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE