Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Maia Sandu continua razboiul in Basarabia: 'Vom merge la Curtea Constitutionala'

Postat la: 02.12.2016 - 08:54 | Scris de: Ziua News

0

Igor Dodon a învins-o pe Maia Sandu în lupta prezidenţială din Basarabia. A fost un scrutin cu scandal, iar lidera PAS continuă războiul. Nici nu se gândeşte să renunţe deşi Curtea Supremă de Justiție a anunţat că examinarea încălcărilor dispozițiilor Constituției și ale Codului electoral din cadrul scrutinului nu țin de competența instanțelor judecătorești.

Citeşte şi: În România juca în telenovele, în America a devenit MILIONARĂ / VIDEO

Maia Sandu susține că în cadrul acestui scrutin au fost comise și admise numeroase încălcări electorale care pun sub dubiu principiul unor alegeri libere și corecte şi că va contesta rezultatul alegerilor la Curtea Constituţională. "Întrucât toate instituțiile la care ne-am adresat până în prezent s-au eschivat de la analizarea dovezilor relevate, vom merge la Curtea Constituțională unde vom prezenta, cu argumente și probe, toate fraudele comise în cadrul scrutinului prezidențial și care, fără îndoială, au influențat rezultatul final și au adus „victoria” candidatului puterii.", a anunţat Maia Sandu, conform unimedia.info.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE