Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Mandatele administratorilor societatii Ostrovit SA, prelungite

Postat la: 30.11.2016 - 16:10 | Scris de: Ziua News

0

Asociaţia Agricola Familială Agro -COH Mogoşoaia, cu sediul in comuna Mogoşoaia, Şoseaua Bucureşti, SC Leader International  SA, cu sediul în Mogoşoaia, în calitate de acţionari ai Ostrovit - SA, întruniţi în şedinţa Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor, în data de 01.11.2016, ora 14.00, la sediul Ostrovit - SA, din comuna Ostrov, strada Regiei nr. 1, au adoptat mai multe decizii.
 
Astfel, au fost ratificate mandatele administratorilor: Belu Oana – Camelia şi Jecu Niculae. A fost prelungit mandatul Oanei Camelia Belu, în calitate de administrator, durata mandatului fiind de 4 (patru) ani, respectiv până la data de 31.10.2020, cu puteri depline. A fost prelungit mandatul lnui Nicolae Jecu, în calitate de administrator, durata mandatului fiind de 4 (patru) ani, respectiv până la data de 31.10.2020, cu puteri depline. Acţionarii au mai decis radierea punctelor de lucru situate în Bucureşti, Drumul Binelui nr. 6, sectorul 4; Bucureşti, bd. Metalurgiei nr. 12-18, centrul comercial Grand Arena, parter, sectorul 4.

Deciziile adunării generale extraordinare a acţionarilor SC OSTROVIT – SA au fost publicate în Monitorul Oficial.

Sursa foto: http://www.crameromania.ro
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE