Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Membrii Comisiei SRI, invitați de Eduard Hellvig la sediul SRI

Postat la: 14.11.2017 - 14:54 | Scris de: Ziua News

0

Membrii Comisiei SRI se întâlnesc, marţi, la ora transmiterii acestei ştiri, cu conducerea Serviciului, aceasta fiind a doua întâlnire dintre cele două foruri, prima având loc săptămâna trecută, informează Mediafax.

Membrii Comisiei SRI se întâlnesc, marţi, cu conducerea Serviciului, la sediul SRI, potrivit unor surse politice, la cererea conducerii SRI.

Năstase, atac fără precedent la adresa unui jurnalist: 'Are unele accese schizoide. Poate că este vorba și de un început de Alzheimer'

Această întrevedere este cea de-a doua întâlnire dintre cele două foruri, după ce Comisia SRI a fost, săptămâna trecută, în vizită la un sediu SRI.

La acel moment, Comisia SRI s-a întâlnit cu conducerea Serviciului, dar şi cu ofiţeri ai Direcţiei de Protecţie Internă, pentru a discuta despre proceduri.

Ulterior, preşedintele Comisiei SRI, Claudiu Manda, s-a declarat mulţumit de întâlnirea avută, el menţionând că ofiţerii SRI au dat dovadă de bună pregătire, de o bună cunoaştere a procedurilor, fiind nişte profesionişti.

Manda s-a declarat mulţumit şi de întâlnirea avută la acel moment cu directorul SRI şi cu prim-adjunctul acestuia.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE