Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Mihail Neamțu | 7 motive sa nu votam PSD!

Postat la: 29.11.2016 - 17:19 | Scris de: Ziua News

0

liviu-dragnea

De ce nu votăm PSD în iarna anului 2016?

1. Pentru că pe cămașa partiduui lui Ion Iliescu au mai rămas pete de sânge. Pete negre, nespălate. Greșiți dacă vă închipuiți că Iliescu este azi un simplu pensionar. Privirea fostului tovarăș pescuiește într-un acvariu unde peștii nomenclaturii PCR înnoată mai departe. Îi găsiți la Curtea de Conturi, la Autoritatea de Supraveghere Financiară la Curtea Constituțională ori Serviciul de Informații Externe. Până când Iliescu nu va fi judecat pentru crimele din decembrie 1989 și din iunie 1990, România nu se va putea numi stat de drept.

De ce nu votăm PSD?
2. Pentru că este singurul partid important din UE condus de un condamnat penal. Justiția română a arătat că Liviu Dragnea a vrut să fure voturi, ceea ce spune totul despre dorința PSD de a respecta voința poporului.

De ce nu votăm PSD?

3. Pentru că, prin doamna Ecaterina Andronescu și sindicatele corupte, PSD a distrus sistemul de educație, a îngropat școlile de meserii și a furat viitorul copiilor noștri. Milioane de tineri sunt chinuiți 10, 12, 15 ani în școli pentru a primi la final o diplomă fără inutilă.

De ce nu votăm PSD?
4. Pentru că PSD s-a aliat cu mafia din sistemul medical de stat, în frunte cu dr. Raed Arafat, și i-a condamnat la moarte pe pacienții români. O internare în spital înseamnă să-ți joci viața la ruleta rusească. Nimic nu se schimbă câtă vreme clientela PSD se alimentează cu banii din contribuția Dumneavoatră obligatorie la sistemul medical de stat. PSD înseamnă monopol.

De ce nu votăm PSD?
5. Pentru că e un partid mincinos, ipocrit, fățarnic. Afară-i vopsit gardul, înauntru, leopardul. Când sunt în campanie electorală, marii corupți ai PSD coboară din limuzine și sărută sfintele moaște; când sunt la Bruxelles, socialiștii de Dâmbovița votează cu două mâini împotriva valorilor creștine și pentru agenda LGBT, impunând pratica avortului în clinicile catolice, ortodoxe sau protestante, cerând plata din banii Dumneavoastră a inseminării in vitro pentru lesbiene și solicitând educația sexuală pentru băieți și fete care au împlinit opt sau nouă ani. Nu mă credeți? Citiți raportul Estrella votat de PSD. Printr-un neo-marxism agresiv, toată Internaționala Socialistă, incluzând aici detașamentul dâmbovițean, participă activ la distrugerea familiei și a temeliilor civilizației iudeo-creștine.

De ce nu votăm PSD?
6. Pentru că îi disprețuiesc pe românii din diaspora. Le este teamă de oamenii liberi, de îndrăzneala celor care s-au eliberat de sclavie și care au fugit definitiv de pe plantațiile baronilor locali. Diaspora înseamnă schimbare. PSD

De ce nu votăm PSD?
7. Pentru că Victor Ponta…

A consemnat pentru Dumneavoastră,

Mihai Neamțu

www.mihailneamtu.org

www.mihailneamtu.org

Sursa: nasul.tv
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE