Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Modificari in firma fostului sportiv Cristian Branza, Woweffect SRL Constanta

Postat la: 19.10.2016 - 23:10 | Scris de: Ziua News

0

Asociatul unic al Woweffect SRL Constanța, Cristian Brânză, NYX Cross Grafix SRL  și Roxana Gherghe, ultimii doi având calitatea de invitați și viitori asociați ai societății au aprobat câteva modificări în firmă.
 
Astfel, aceștia au decis revocarea din funcția de administrator a lui Cristian Brânză și numirea Roxanei Gherghe pe o durată nelimitată. Totodată, s-a dispus majorarea capitalului socității de la suma de 200 lei la suma de 300 lei, prin participarea la majorarea de capital a următorilor: NYX Cross Grafix SRL cu suma de 50 de lei, reprezentând cinci părți sociale și Roxana Gherghe cu suma de 50 de lei, reprezentând tot cinci părți sociale.
 
În urma majorării capitalul social este de 300 lei, acesta fiind împărțit în 30 părți sociale și este deținut astfel: Cristian Brânză deține 20 părți sociale cu o participare la beneficii și pierderi de 66.66%, NYX Cross Grafix SRL deține 5 părți sociale cu o participare la beneficii și pierderi de 16,67% și Roxana Gherghe deține 5 părți sociale cu o participare la beneficii și pierderi de 16,67%.
 
Cristian Brânză, până în 2011, a jucat volei la Steaua şi Tomis Constanţa. El are proiecte în mai multe oraşe importante din România cum ar fi Bucureşti, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi şi Constanţa.
 
DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE