Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Neagu (PNL Sibiu): Posibilitatea ca liberalii din Diaspora sa candideze la alegeri in Romania va fi discutata in BPN al partidului

Postat la: 18.07.2017 - 14:54 | Scris de: Ziua News

0

Liberalii vor discuta în luna august, într-o ședință a Biroului Politic Național (BPN), posibilitatea ca reprezentanți ai filialelor PNL din Diaspora să poată candida în România la alegerile locale și nu numai, a anunțat marți, într-o conferință de presă, deputatul Nicolae Neagu, vicepreședinte al PNL Sibiu.

f63e56ed-f4d5-454f-ba38-d67b2c945bcb

"Există o formulă, un concept pe care îl vom defini. Și vă pot anunța, în luna august va fi o discuție în Biroul Politic Național, care va tranșa printr-o formulă scrisă, acest aspect al colaborării cu Diaspora liberală, nu doar din Italia. (...) am putea crea un suflu nou în administrație. (...) Se va găsi un protocol, o soluție încât să existe un mecanism clar. (...) În Biroul Politic Național, în luna august se va discuta, când probabil cei din Diaspora vor fi prezenți. Am garanția și certitudinea că vor fi deschideri ale organizațiilor județene liberale", a spus Neagu.

De asemenea, Adrian Alexandrescu, președintele filialei PNL din Lombardia (Italia), a declarat, în aceeași conferință de presă, că dorește să candideze la alegerile locale de la Sibiu.

"Există precedentul, la Vrancea. (...) Depinde la ce voi candida, eu sunt dispus să mă întorc acasă. Și nu sunt singur, sunt mulți care așteaptă aceste semnale. Se întorc mulți acasă", a declarat Adrian Alexandrescu, în aceeași conferință de presă.

Liderul PNL din Lombardia (Italia) a mai spus că tot mai mulți români care în ultimii ani au plecat pentru a munci în străinătate acum se repatriază în România, iar în Italia ar mai exista acum în jur de 1,4 milioane de conaționali.

AGERPRES / (A — autor: Isabela Paulescu, editor. Marius Frățilă, editor online: Ada Vîlceanu)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE