Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Noua spitale vor asigura in București asistența medicala de urgența de Sfantul Andrei și Ziua Naționala

Postat la: 29.11.2016 - 13:54 | Scris de: Ziua News

0

Nouă spitale vor asigura asistența medicală de urgență pentru adulți și copii în București în perioada sărbătorilor Sfântului Andrei și Zilei Naționale (30 noiembrie - 4 decembrie), a informat Direcția de Sănătate Publică a Capitalei într-un comunicat publicat pe site-ul său.

4f46dcec-2d1c-4ff2-9cc1-b0d194f7d3f6

Potrivit sursei citate, asistența medicală de urgență va fi asigurată de Spitalul Clinic de Urgență București Floreasca, Spitalul Clinic de Urgență Universitar, Spitalul Clinic de Urgență "Sf. Pantelimon", Spitalul Clinic de Urgență "Sf. Ioan", Spitalul Clinic de Urgență "Bagdasar-Arseni", Spitalul de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii 'Grigore Alexandrescu' și Spitalul Clinic de Urgență Copii "M.S. Curie".

Serviciul de Ambulanță al Municipiului București va avea program normal de lucru, urmând să asigure, în această perioadă, și eliberarea de certificate constatatoare de deces în întreaga Capitală. Solicitările populației vor fi preluate la telefonul 112.

Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București va asigura un serviciu de gardă permanent la sediul său și la numerele de telefon 021.313.77.39, 021.311.21.90.

AGERPRES/(AS — autor: Roberto Stan, editor: Claudia Stănescu, editor online: Anda Badea)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE