Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Noul CSM, in era secretomaniei: Masura impotriva informarii publicului

Postat la: 12.01.2017 - 12:15 | Scris de: Ziua News

0

Odată cu intalarea în funcţii a noilor membri ai Consiliului Superior al Magistraturii, instituţia pare să fi intrat într-o eră a secretomaniei. Noua conducere a luat o măsură care îngrădeşte accesul nemijlocit al publicului la informaţii.

Vezi şi: Noua șefă a CSM a fost anchetată: Ar fi obținut ILEGAL o locuință

Noul CSM s-a constituit în şedinţa de vineri, 6 ianuarie,  când membrii forului şi-au ales conducerea - preşedintele Mariana Ghena şi vicepreşedintele Cristian Mihai Ban. Una dintre primele decizii luate de noul CSM a vizat informarea publicului. Astfel, dacă până acum şedinţele erau transmise live video pe pagina web a instituţiei şi într-o încăpere destinată presei de la sediul CSM, de acum înainte publicul nu va mai putea urmări întâlnirile membrilor CSM. Accesul presei este limitat la o transmisie audio într-o sală separată.

Potrivit unor surse, decizia are la bază o explicaţie cel puţin discutabilă: publicul larg nu este avizat pentru a urmări discuţiile din cadrul CSM. O explicaţie oficială nu a fost încă oferită.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA

citysmart.ro
detectivi


DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE